Rólunk

Kedves Látogatónk!

Az Oculo-Cor Kft. szeretettel üdvözli Önt megújult weboldalán!

Engedje meg, hogy pár sorban bemutatkozzunk Önnek!

Ez a meglehetősen érdekes és egyedi elnevezésű Kft, az Oculo-Cor Kft. 1996-ban, ambuláns kardiológiai és szemészeti szakrendelés céljából alakult, időközben elhunyt atyai barátunk, Bánát Péter, művészlelkű kontaktlencse szakértő inspirációjára.

Legelőször nézzük meg, hogy mit is takar maga a név?

A tevékenységi köreinknek megfelelő latin elnevezéseket! Az

Így az Oculo-Cor azt jelenti, hogy Szem-Szív.

Magasan képzett "mini orvos csapatunk" Dr.Csobay Ildkó szemész főorvos, kontaktológus, diszlexiakutató és Dr. Kecskés Ádám belgyógyász és kardiológus főorvosból áll. Folyamatos magyarországi és külföldi továbbképzések, konferenciák résztvevőiként, előadóiként a legújabb technikákat, szemészeti, belgyógyászati és kardiológiai trendeket kínálják Önnek.

Orvosaink szakterületükön tudásuk legjavát adva, gyakran team munkában dolgoznak, így Ön a komplex tudás mellett a mindenre kiterjedő kezelések legjavát élvezheti mind a szemészet, mind a belgyógyászat és kardiológia területén egyaránt.

Az első évek alapos tudományos és szakmai kutatómunkálatokkal, tapasztalatszerzéssel és folyamatos fejlesztésekkel teltek. Hiszen mindig is a legkorszerűbb szakmai információk mihamarabbi begyűjtésére és alkalmazására törekedtünk és törekszünk!

Ennek eredményeként cégünk jelenlegi fő profilját a Magyarországon elsőként általunk bevezetett és alkalmazott, a világon egyedülálló úgynevezett ChromaGen színes szűrőlencse rendszer alkalmazása határozza meg.

Az angol optikai szabadalom lényege egy speciális, színes, ChromGen elnevezésű lencséből csiszolt szemüveg, vagy kontaktlencse, amelynek viselése jelentősen elősegíti az olvasási készség és a koncentráló képesség javulását, segítve ezzel a diszlexia pedagógiai reedukációjának hatékonyságát.

Célunk a Diszlexia Komplex Kezelése, ezért szorosan együttműködünk a diszlexiát érintő egyéb orvosi és pedagógiai területek - fül-orr-gégész, foniáter, neurológus, pszichiáter, logopédus, fejlesztő pedagógus, gyógytornász - szakértőivel.
Pacientúránk folyamatosan bővül.
Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy számos környező országból (Svájcból, Romániából, Szerbiából, Ausztriából, Szlovákiából, Angliából) megtiszteltek már minket bizalmukkal.

Hasznos linkek:

oldal tetejére